Naast onze Liv hebben we Apple, zij is de dochter van van Liv uit het A-nest.

Apple werd als 3 pup geboren. Mijn hart maakte een sprongetje bij het zien van deze dame. Nog geen idee welke kleur ze zou krijgen of wat voor karakter er in zou zitten. Wij hadden hier thuis eigenlijk afgesproken dat er nog geen tweede hond zou komen en zeker geen grauwe want dat vonden we niet zo mooi... 

Apple bleef mijn aandacht trekken en tot soms grote frustratie van mijn man bleef ik het maar over haar hebben. "Maar ik vind de kleur niet mooi" zei hij steeds "en ik wil er geen twee!" Na de puptest op 7 weken wist ik het zeker ze moest blijven,  wat een fantastisch hondje! En die kleur!!! Ik was om, grauw is helemaal niet lelijk maar kan zelfs héél mooi zijn, zeker zo donker. Ondertussen ben ik er wel achter dat kleur echt niks zegt. Toen we voor de eerste hond gingen (Liv) wilde ik perse zwart maar met beide zwarte teefjes uit het nest had ik niet de klik maar met Liv wel. En nu heb ik dus zelfs een grauwe!

Apple is een ontzettend fijn hondje. Ze is ondernemend, wil graag voor je werken, maakt makkelijk contact, aanhankelijk, verschrikkelijk lief maar ook verschrikkelijk ondeugend soms en ook nog wat onzeker maar dat is deels de leeftijd en met de juiste begeleiding komt ook dat goed. 

Als alle uitslagen in de toekomst goed zijn zal Apple ook ingezet worden in de fokkerij. 

Ik ben héél trots op mijn twee dames.

Apple & Liv

Liv

Apple 

Apple

Apple 

Apple

Apple 

Apple 

Liv & Apple